Elke dag een rondje

Elke dag loop ik wel een rondje, soms even naar het centrum voor eventueel een paar boodschappen, soms zomaar in de buurt of buiten Angerlo. Vorige week liep ik een stukje over de dijk langs de IJssel, de Wemmersweerd. Bijna altijd zie je wel een schip over de IJssel varen. Dit was vorige week met een prachtige blauwe lucht.

De kleine rondjes loop ik meestal alleen, maar begin deze week liepen we samen een rondje rond Doesburg, eerst over de wallen en later weer langs de IJssel. Diverse keren hadden we mooi zicht op de toren van de Martinikerk.

Bij de IJssel zag ik dit gedicht over de IJssel. Als je het wilt lezen, klik een keer op de foto.Vandaag hadden we veel regen, maar aan het begin van de middag was het gelukkig een tijdje droog, gauw naar buiten. Door al die regen met af en toe zon groeit het pas gezaaide gras in ieder geval goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s