Er even tussenuit

De dag na mijn verjaardag zijn we naar Drenthe gereden waar we een huisje hadden gehuurd in Diever. We zijn eerst langs gegaan bij broer Jan in Benneveld waar we na een lekker stukje taart verwend werden met een uitgebreide lunch. De volgende stop was een parkeerplaatsje bij het Dwingelderveld waar we een wandeling gemaakt hebben van 12,5 km. Het was heerlijk zonnig en de uitzichten waren dan ook schitterend, we hebben lopen genieten.

Rond 5 uur kwamen we aan bij ons huisje met bedstee en een houtkacheltje wat we ‘s avonds lekker aangestoken hebben, gezellig en warm.

Voor de eerste avond had ik eten meegebracht wat alleen nog opgewarmd hoefde te worden en de tweede avond hebben we eten afgehaald bij een restaurant. ‘s Ochtends ontbijt met een vers eitje. Helaas regende het donderdag bijna de hele dag, maar we lieten ons hier niet door weerhouden, we hadden onze regenbroeken bij ons. We hebben de auto geparkeerd bij het bezoekerscentrum en hebben van hieruit 2 wandeltochten gemaakt, totaal 18 km. Omdat we goed ingepakt waren hadden we geen kou en konden we genieten van al het moois. We voelden ons af en toe alleen op de wereld, er waren praktisch geen andere wandelaars of fietsers te zien.

Gisterochtend zijn we onderweg naar huis gestopt bij Epe en hebben hier nog een rondje van ongeveer 6 km gelopen. Nu was het gelukkig droog en konden we op een bankje ons brood opeten.

Half in de middag waren we weer thuis na een geslaagde korte vakantie. De deur kon bijna niet open door alle kaarten die nog gekomen waren voor mijn verjaardag 😀.

2 gedachtes over “Er even tussenuit

  1. Leuk huisje Janny, en een goed idee om er eens lekker op uit gaan. Jullie hebben heel wat af gewandeld, heerlijk hoor. Vooral je bovenste foto’s met die luchten zijn prachtig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s