Jarig

Vandaag ben ik jarig. Ik was 13 toen de koning werd geboren, dus reken maar uit… Ook voor mij werd er gevlagd, maar dan binnen. 
Zondag was zoon Derk al gekomen uit München, jammer genoeg zonder Natasha maar die zit voor haar werk in Italië. Wel had hij allerlei lekkere dingen meegebracht, o.a. limoncello bonbons en een cake uit Turijn. Zaterdag had ik al wat kaarten gekregen en vandaag heel veel appjes, mailtjes en telefoontjes. Vanmorgen  heb ik oranje tompoezen gehaald bij de bakker en kreeg ik wat cadeautjes.

Vanmiddag kwam dochterlief uit Utrecht en zijn we een rondje wezen lopen, het was heerlijk weer. 
Al met al een heel gezellige verjaardag, toch hoop ik dat ik hem volgend jaar weer met meer familie kan vieren.

2 gedachtes over “Jarig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s