Herfstachtig

Het lijkt vandaag wel herfst, regenbuien, zelfs hagel en wind. Ik kijk geregeld op buienradar of ik even naar buiten kan en het zag er daarstraks goed uit. Helaas kreeg ik halverwege toch weer een hagelbui op mijn hoofd, ik was blij dat ik mijn winterjas aan had zo koud, brr. De schapen worden telkens naar een ander stukje verplaatst om het gras kort te eten, je ziet de bui al aankomen. 
Gisteren kreeg ik mijn vaccinatie. ‘s Avonds kreeg ik knap last van mijn arm en vanmorgen kon ik me haast niet aankleden, zodra er spanning op kwam deed het behoorlijk pijn, ook had ik hoofdpijn. Gelukkig is het al een stuk minder, hopelijk ben ik er morgen vanaf. Ik hoef trouwens maar 1 keer omdat ik al corona heb gehad, dat is dan weer een voordeel.

2 gedachtes over “Herfstachtig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s