Wandeling in het Bergherbos

Gisteren konden we geen lange tocht lopen, ten eerste omdat Aat zijn eerste vaccinatie zou krijgen en de tijd een beetje ongelukkig uitkwam en ten tweede omdat hij brood moest bakken. We hebben wel een klein rondje gelopen, maar vandaag zijn we weer eens in het Bergherbos vanaf ’t Peeske wezen wandelen. Sommige stukken waren wel wat druk met vooral mountainbikers, maar gelukkig waren er ook paden die verboden waren voor fietsers, zodat we niet telkens aan de kant hoefden.

Mooi om te zien dat de bomen weer gaan uitlopen.

Een gedachte over “Wandeling in het Bergherbos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s