De laatste dagen van 2020

Kerst was voor ons ook rustig zoals voor de meeste mensen. 1e Kerstdag waren we bij oudste zoon in Amsterdam en 2e Kerstdag waren we met z’n tweetjes thuis. De kinderen hadden heerlijk voor ons gekookt en wij hadden het toetje meegenomen, citroenmascarpone met fruit en haverkrokantjes.

Het was een gezellige dag en we hebben ook nog een stukje gewandeld, een spelletje gedaan en cadeautjes uitgewisseld.  2e Kerstdag aten we gekonfijte eendenbouten met aardappelpuree en zuurkool, wat ook een heerlijke combinatie was. 
Zondag hadden we hapjesdag, diverse kleine gerechtjes zoals blini’s met geitenkaas en peer en een heerlijke bloemkoolsalade van Ottolenghi. Gelukkig scheen gisteren de zon weer eens en hebben we een fijne wandeling gemaakt door het Bergherbos.

Vandaag is het weer erg somber, ik ben lekker aan het puzzelen, ik heb een paar puzzels geleend van de kinderen en ik kreeg er ook nog eentje met Kerst, dus ik kan voorlopig vooruit.
Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling toe en een gezond en creatief nieuwjaar. 

Een gedachte over “De laatste dagen van 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s