De eerste kilometers van 2021

Na een rustige oudejaarsavond met zijn tweetjes hebben we op Nieuwjaarsdag een tocht gelopen vanuit Megchelen, een kleine 10 km. We liepen een heel stuk door Duitsland en genoten van de prachtige vergezichten.

Gisteren kozen we voor een tocht vanuit Wichmond, ik wist dat we die al eerder hadden gelopen en toen ik het opzocht op mijn blog bleek dat we hem vorig jaar op precies dezelfde dag liepen, ook op 2 januari! Ook nu was het weer behoorlijk grijs, maar het was toch een heerlijke wandeling, ruim 12 km. Kasteel Hackfort van twee kanten gezien.

We hadden allebei een zitmatje gekregen met de Kerst en dat konden we nu mooi uitproberen, het voelde nog lekker warm aan ook. We kwamen langs dit leuke bakhuisje en staken verschillende keren de Baakse Beek en de Veengoot over.

Deze alpaca’s stonden allemaal op een kluitje. Al met al waren we weer heerlijk opgefrist, doordat het niet waaide voelde het niet echt koud, in tegenstelling tot vandaag.

Een gedachte over “De eerste kilometers van 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s