Kleur in donkere dagen

Na de workshop smalle lijntjes had ik de smaak weer te pakken om te naaien en ben ik begonnen aan een quiltje met heel veel kleur. Als ik met het quiltje bezig ben word ik vanzelf vrolijk van alle kleurtjes, dat komt goed van pas in deze donkere dagen. Dit is het beginnetje, nog allemaal losse stukjes.

Hier zit al een deel aan elkaar genaaid. De top is klaar en wordt gesandwiched. Zonder de handige Kwik Klip zou ik de speldjes er niet zo snel en makkelijk in krijgen. Gisteren ben ik begonnen met het quilten, rechte lijnen in diverse kleuren.

Gistermiddag nog wat King Tut quiltgaren besteld bij Elly Prins en tegen alle verwachting in nu al ontvangen! 
Zo kan ik lekker verder werken.

Een gedachte over “Kleur in donkere dagen

  1. Geweldig!! Dit is ook mijn favoriete manier van werken. En wat leuk dat je al die kleuren gebruikt. Ik wilde iets nieuws beginnen en had hier ook aan gedacht. Nu ik het bij jou zie, krijg ik er toch zo’n zin in. Heerlijke inspiratie. Bedankt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s