Snerttocht Sint Maartensdijk

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse snerttocht (K)Ommetje Snert in Sint Maartensdijk. Martijn was het weekend hier en wilde wel meelopen maar vanwege een enkelblessure geen 25 km, daarom gingen we voor de 15 km. Jammer was dat het erg mistig was zodat we niet van het uitzicht konden genieten, ik heb dan ook bijna geen foto’s genomen. Het was wel gezellig zo met elkaar.

We begonnen pas kwart voor 12 en waren rond half 3 weer terug waar we een heerlijke kom snert kregen. Voor alle afstanden bij elkaar waren er toch nog 303 deelnemers.

Gisteren hadden we een feestje vanwege de 60e verjaardag van zus Lia in Utrecht, ze vierde dit met een driegangen-lunch in restaurant de Veiling, waar we gezellig gegeten hebben met de hele familie. Alles werd op grote planken geserveerd waar ieder wat van af kon halen, erg lekker allemaal. Omdat ze graag een espresso-apparaat wil hebben had ik wat in een envelopje gedaan met een bijpassende kaart.P1060430

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s