Trouwfeest

Gisteren trouwde neef Arien met Elise, helemaal in Groningen. Vanaf Fijnaart reden we mee met broer Ben, jammer genoeg begon het onderweg steeds harder te regenen. P1050466Na een heerlijke lunch bij brasserie no. 14 in Lemmer moesten we hard rennen naar de auto, het goot en de temperatuur was gezakt tot 16 graden. Gelukkig was het in het kerkje in Groningen lekker warm. DSC00410Na de huwelijksceremonie was het gelukkig even droog en kon het bruidspaar door de erehaag naar buiten lopen. P1050470

De klokkenluidster:DSC00415

Hierna was de receptie bij Rietland in Zuidwolde waar we natuurlijk getrakteerd werden op een heerlijk stuk ijstaart, hoe kan het ook anders als je een ijssalon hebt. Het was een heel gezellige bijeenkomst met volop lekkere hapjes en drankjes. Na afloop gingen we naar buiten voor een groepsfoto en gelukkig was het toen droog. Op de terugreis begon de zon zelfs te schijnen. Het was heel fijn dat we met z’n allen bij zus Lia in Utrecht konden eten, we waren toen al over de helft.20160708_201438

Ondanks de regen was het een heerlijke dag, fijn om te zien en horen hoe gelukkig het bruidspaar met elkaar is en fijn om dit met de hele familie mee te vieren.P1050480

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s