Feestjes

Zoals ik al eerder schreef waren we vrijdag naar een bruiloft in Groningen. Voor het bruidspaar had ik deze kaart gemaakt: P1050449

Ook zaterdag hadden we weer een feest, deze keer voor het hele gezin van broer Ben, samen werden ze dit jaar 150 en dat wilden ze vieren. Het was een druk en gezellig feest in Toms Diner in Roosendaal. Het weer was heel wat beter dan de dag ervoor, we hebben zelfs nog een tijdje buiten op het terras gezeten.

Zaterdag had ik het te druk om te gaan lopen, maar Lennert was vrijdagavond meegereden naar Flakkee en hij heeft samen met Aat een stuk van het Voornepad gelopen. Sommige stukken waren moeilijk begaanbaar en ook was de route niet overal helemaal duidelijk zodat ze weleens een stukje verkeerd liepen, totaal hadden ze ruim 32 km gelopen. Voordat we naar het feestje gingen hebben we nog lekker gebarbecued.

Er komen veel vogels in de tuin, hier was de één de ander aan het voeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s