Tiengemeten

Onze kerk had een uitje georganiseerd naar Tiengemeten op 2 juli en daar hadden we ons voor ingeschreven. De hele week was het nog spannend of het wel droog zou zijn, maar we hebben geluk gehad: het zonnetje scheen al stond er wel een flinke wind. We vertrokken om 10 uur met de boot vanaf Stad a/h Haringvliet met ongeveer 45 deelnemers.P1050410

Op het eiland aangekomen hadden we ruim 4 uur de tijd om te wandelen, eten, musea te bezoeken of met een kar rondgereden te worden, voor elk wat wils. Het eiland is opgedeeld in 3 stukken: Weemoed, Weelde en Wildernis. Wij kozen met een groep voor een tocht van ruim 10 km door Wildernis, een prachtig gebied, het grootste deel onverhard. Het was erg helder en je kon in de verte de Haringvliet zien liggen. Onderweg natuurlijk volop gelegenheid voor leuke gesprekken met de andere deelnemers.

Bovenop de heuvel waren we ongeveer halverwege en hier hebben we ons brood op zitten eten.DSC00403

Zandsculpturen bij het Rien Poortvlietmuseum:P1050435

Weer terug hebben we nog gezellig wat op het terras zitten drinken en om 3 uur vertrokken we weer met de boot naar Stad a/h Haringvliet. Al met al een leuke dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s