Rien Slokkerstocht

Vandaag voor het eerst in lange tijd weer eens een georganiseerde tocht gelopen, de Rien Slokkerstocht bij Steenbergen. We kozen voor de 25 km, de start was deze keer bij Café de Fles, hoe verzinnen ze het. In het begin kwam het zonnetje af en toe door, maar later ging het miezeren, ook stond er een behoorlijk frisse wind. We hebben daarom stevig doorgelopen om warm te blijven. Er waren 3 rusten onderweg, de eerste in een café in Kruisland, de volgende in een schuur bij Bovensas en de derde bij een boerderij. We begonnen kwart voor 9 en even over half 2 waren we weer terug bij “de Fles”. Er zaten erg lange stukken tussen, van 3 of 4 km, maar gelukkig waren het niet van die rechte polderwegen, het was best een leuke tocht.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s