Dintelse gorzen en nog meer

Zaterdag hebben we diverse kleine wandelingen gemaakt. Eerst zijn we naar de Philipsdam gereden om de uitkijktoren bij de Krammersluizen te beklimmen. Dat is echt zoiets waar je heel vaak langs komt en nooit stopt, maar deze keer dus wel. Jammer dat het wat miezerig was, toch kon je best nog ver kijken.

Toen we hier een rondje liepen zagen we ineens een vos in de bosjes verdwijnen, helaas had ik mijn camera niet zo snel paraat. Hierna zijn we naar de Dintelse gorzen gereden bij de Heen voor een leuke wandeltocht, al was het hier en daar behoorlijk blubberig waardoor ik zelfs een keer uitgegleden ben. We hadden koffie en thee meegenomen, een paaltje diende als tafeltje.P1040313

Tot slot zijn we naar natuurgebied “het Dijkwater” tussen Sirjansland en Dreischor gereden, hier hebben we ook nog een route gelopen. Inmiddels was het weer flink opgeklaard, het werd zelfs behoorlijk warm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s