Wandelquiltje

Voor alle medailles en lintjes heb ik een speciaal wandelquiltje gemaakt. De kleuren zijn voor de verschillende jaargetijden en gebieden waar we lopen. Dit zijn alleen de gekregen medailles, je kan er elke week wel eentje als herinnering kopen maar dat doen wij nooit. Bij sommige tochten, b.v. bij de Omloop, zijn ze inbegrepen en soms krijg je er één als het een jubileumtocht is. P1040332 (Gewijzigd)

Ik heb er voetstappen op gemaakt met een screen, stom genoeg de verkeerde kant op, ik wilde ze naar boven laten lopen,  maar met alle medailles erop zie je dat toch niet. Daarna heb ik het quiltje met de hand en borduurgaren gequilt.P1040344 (Gewijzigd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s