Rondje Ouddorp

Na een tijdje stilstand op wandelgebied met een tussendoortje in Oostenrijk heb ik vandaag de wandelschoenen weer eens aangetrokken en zijn we bij Ouddorp wezen lopen, een tocht van zo’n 16 km. Aat had een leuk rondje uitgezocht waarbij we na ruim een uur Goedereede zouden passeren omdat ik daar graag wat wilde gaan drinken. Helaas was alle horeca gesloten, gelukkig hebben we hier lang geleden gewoond en zijn we gewoon op bezoek gegaan bij onze oude buren, nog gezellig ook.P1040251

Het eerste stuk liepen we over het strand, het was nog niet erg helder, eigenlijk mooi verstild. Na het strand richting Goedereede en na een gezellig uurtje weer terug, nu via de Kwade Hoek naar het strand. Inmiddels kwamen we wat meer mensen tegen, het was best lekker wandelweer.

Een leuk klein vogeltje:CIMG0003

En nog veel meer vogels:P1040259 (Gewijzigd)

Herfstkleuren in de duinen:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s