Quilt voor het goede doel

Soms heb ik zin om gewoon een eenvoudige quilt te maken met blokken, lekker achter elkaar op de naaimachine. Het quiltwerk heb ik ook met de machine gedaan, diagonale lijnen met ongeveer 1,2 cm tussenruimte. Voor zowel de achterkant als voor de bies heb ik een grijze stof met witte stippen gebruikt. P1040247 (Gewijzigd)

Omdat ik zelf geen bestemming voor deze quilt heb heb ik besloten hem weg te geven aan de stichting Droomdekentjes. Ik zal hem binnenkort op de post doen.

Een gedachte over “Quilt voor het goede doel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s