Feestje op het strand

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse personeelsfeest van Aat zijn werk, deze keer overdag bij Beachclub Natural High aan de Brouwersdam.Beachclub

We werden verwelkomd met koffie of thee en gebak en daarna werden we ingedeeld in teams voor de Beachchallenge. Deze bestond uit allerlei spelletjes, zoals trefbal, frisbeeën, geblinddoekt een parkoers afleggen enz., erg leuk allemaal. Het weer werkte prima mee, het was lekker genieten op het strand en later op het terras. Je kon ook nog powerkiten maar daar hebben wij maar niet aan meegedaan. Het was natuurlijk heerlijk om op blote voeten in het zand te lopen maar helaas heb ik een keer flink mijn kleine teentje gestoten of er ging iemand op staan, ik weet het niet meer precies, wel weet ik dat het behoorlijk pijn deed. Dat merkte ik eigenlijk pas goed toen ik mijn schoenen weer aandeed, ik kon toen bijna niet meer lopen. ’s Nachts werd ik een keer wakker van de pijn en de volgende ochtend zag mijn teentje aardig blauw. Op slippers of sokken lopen gaat nog het best, maar een lange tocht maken is er even niet bij. Na afloop van alle sportieve activiteiten hadden we nog een heerlijke barbecue waarna het feestje rond half 9 afgelopen was. Het was een hartstikke leuk feest, hulde aan de dames die het georganiseerd hadden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s