Fotoboek

Tijdens de vakantie maken wij best veel foto’s, zo makkelijk met een digitale camera, en natuurlijk kijk ik ze wel eens terug op de computer maar ik vind het ook leuk om af en toe een album te maken. Deze keer heb ik dat bij Webprint gedaan. Ik heb de leukste foto’s uitgezocht om een album te maken van onze vakantie in Frankrijk. Vandaag kwam het met de post, deze keer heb ik gekozen voor een liggend formaat van 20×30 en met een harde kaft. Hier de omslag en een paar willekeurige pagina’s.P1030948 (Gewijzigd)

P1030949 (Gewijzigd)

P1030950 (Gewijzigd)

Zoals je ziet kan je allerlei achtergronden toevoegen, ik vind het altijd een heleboel werk maar het resultaat is leuk geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s