Wandelquiltje

Het lijkt wel of ik tegenwoordig alleen maar wandel en niet meer quilt, toch valt dat wel mee. Ik heb mijn twee grootste hobby’s samengevoegd in een wandelquiltje. Voordat ik op vakantie ging heb ik het quiltje machinaal in elkaar gezet en tijdens de vakantie ben ik begonnen met het doorstikken met de hand. Het is de bedoeling om dit quiltje op te spannen zodat ik daar al onze medailles en linten aan kan hangen. Met behulp van een thermofax screen heb ik de voetstappen erop gezet. Hier wat details.P1030942

P1030941

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s