Vestingdagen

Afgelopen weekend waren de Vestingdagen in Hellevoetsluis en omdat Izak daar met een kraampje zou staan besloten we onze wandeling hier op aan te passen. We hebben de auto bij het Quakjeswater gezet en zijn vol goede moed in korte broek en zonder jas begonnen, een beetje te optimistisch want het was af en toe behoorlijk fris, flink doorlopen dus.CIMG0006

P1030894

In Hellevoetsluis aangekomen was het al behoorlijk druk. Er lagen diverse mooie schepen en er waren flink wat kraampjes en eettentjes.

Izak stond vlakbij de molen, daar was het wel gezellig met een shantykoor en de entree was leuk versierd met wasgoed en visnetten.

Na een stukje langs de haven liepen we weer terug naar het Quakjeswater waar we na 24 km arriveerden. Toen we net in de auto zaten begon het te regenen, jammer voor Izak en de rest maar wij waren blij dat we binnen zaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s