DOMunder

Vorige week wilden we een dagje Rotterdam doen met dochter Rosanne, maar helaas had ze haar enkel zo erg gekneusd dat dit niet door kon gaan, zie haar weblog. We besloten toen maar naar Utrecht te gaan, eerst hebben we haar opgehaald en zijn daarna de nieuwe katjes van zoon Lennert gaan bewonderen.P1030887

Deze had hij van zijn vorige huisgenoten gekregen.

Hier hebben we eerst wat gedronken en daarna zijn we de stad in gegaan, waar we wilden gaan lunchen. Met de auto vanwege Rosanne, wat een drama! Overal éénrichtingverkeer en hartstikke druk, uiteindelijk vonden we een parkeergarage maar helaas moesten we toch nog een behoorlijk stukje lopen. Na de lunch in Bar Beton bleef Rosanne daar zitten werken en zijn wij DOMunder gegaan. Zij had dit al eerder gedaan en het leek ons wel leuk, zeker met die warmte. Het was ook echt leuk, je gaat onder het Domplein en krijgt een soort zaklamp mee en een oortje in, als je met de zaklamp op een sensor richt krijg je uitleg over wat je ziet.

Na afloop hebben we Rosanne weer opgehaald en thuis gebracht, daar nog een kopje thee gedronken en weer huiswaarts, het dagje Rotterdam moet maar even wachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s