Heuvellandvierdaagse

Aansluitend op onze vakantie zijn we naar Limburg gereden voor de Heuvellandvierdaagse. We hadden een heel leuke bed & breakfast geboekt in Gronsveld bij de familie Dassen. Er was zelfs een klein keukentje zodat we niet elke dag uit eten hoefden. We werden vriendelijk ontvangen met koffie/thee en natuurlijk een stuk Limburgse vlaai, helaas niet aan Aat besteed omdat hij geen suiker eet, maar ik liet het me goed smaken. Het ontbijt was ook elke dag prima verzorgd en we kregen genoeg om ook een lunchpakket te kunnen maken. De eerste dag zou het weer erg warm worden dus besloten we maar vroeg te beginnen. Dat hadden meer mensen gedacht, want het parkeerterrein was al goed gevuld. Kwart over 7 begonnen we met de tocht, we liepen elke dag 28 km, dat was wel fijn omdat het daar behoorlijk heuvelachtig is en ook vanwege de warmte.CIMG0143

We vonden het een prachtige vierdaagse, heel goed verzorgd en gepijld. Op elke rust toiletten en gelegenheid wat te drinken en eten en je kon ook verschillende keren je waterflesje bij vullen, wat wel nodig was.CIMG0149

Zus Marianne was met Nico en Aron ook in Limburg met vakantie en daar hebben we ’s avonds lekker zitten eten.

CIMG0153

P1030855

De volgende dag hadden we de wekker weer vroeg gezet, maar omdat het zo hard regende zijn we maar een uurtje later vertrokken. Toch nog twee keer een flinke bui gehad maar daarna werd het weer prachtig zonnig weer. Jammer genoeg had ik mijn fototoestel niet meegenomen, dus geen foto’s van de tweede dag, terwijl die juist de mooiste was, rond Valkenburg met mooie doorkijkjes en lekker zonnig.

’s Avonds kregen we een berichtje van broer Ben dat hij de volgende dag ook in Valkenburg zou zijn, we hebben ’s middags gezellig met hem en Carin op een terrasje gezeten. Ben en Carin willen de Mont Ventoux gaan beklimmen en waar kan je dan beter trainen dan in Limburg? De derde en vierde dag was de temperatuur wat lager en was het bijna de hele dag bewolkt, wij vonden het warm genoeg, vooral omdat er een paar flinke beklimmingen in zaten. De zoon van de eigenaren van onze b&b heeft een restaurant in Gronsveld en daar zijn we de laatste avond heerlijk wezen eten met Marianne, Nico en Aron, een gezellige afsluiting. Maandagochtend zijn we weer naar huis gereden. Hieronder nog wat foto’s van de laatste twee dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s