Ander stukje Ouddorp

Voor de wandeling van vandaag zijn we eens naar een ander stukje Ouddorp gereden, nl. vlakbij de vuurtoren.P1030714 (Gewijzigd)

Hier hebben we de auto geparkeerd en zijn daarvandaan gaan lopen naar het nieuwe restaurant Werelds aan het Strand. Dit ligt werkelijk op een schitterende locatie te midden van mooie vakantievilla’s, het gebied heet Punt West.

CIMG0013 (Gewijzigd)

 

We hebben hier wat gedronken met een mooi gezicht op het Grevelingenmeer en zijn toen verder gelopen naar de Brouwersdam waar het nieuwe Inspiratiecentrum Grevelingen staat.

 

CIMG0007

 

P1030719

Hier was een kleine streekmarkt, genaamd Zilte Zaterdag maar omdat nog niet alle kraampjes bemand waren besloten we eerst het Inspiratiecentrum te bezoeken. Voor 3 euro kon je naar boven klimmen en daar had je werkelijk een schitterend uitzicht naar alle kanten, je kon aan de ene kant Zeeland zien liggen en aan de andere kant zagen we heel klein de vuurtoren, ook Port Zélande was goed te zien en natuurlijk het strand, echt geweldig!

Na wat producten op de streekmarkt gekocht te hebben zijn we via het strand helemaal teruggelopen naar de parkeerplaats. In totaal stond er 23,5 km op de teller.

Het voelde een beetje als toerist in eigen land, natuurlijk werkte het weer ook wel mee, niet te koud en niet te heet, echt ideaal wandelweer. Ik vond het heel leuk om eens een andere route te nemen, zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s