De zon in een potje

Ik ben altijd dol op zuur, van augurk tot citroen, ook lemon curd vind ik heerlijk. Jammer dat daar zo’n ongelooflijke hoeveelheid suiker in gaat. Gelukkig kwam ik op een website een recept tegen voor lemon curd zonder suiker, natuurlijk moet het wel gezoet worden anders is het zelfs voor mij té, maar deze keer met honing, een stuk gezonder. Vanmorgen maar eens uitgeprobeerd met als resultaat twee potjes met lemon curd. Ik vind een gewoon kaakje al bijzonder worden met een beetje lemon curd erop, maar in gebak en toetjes is het ook heerlijk.P1030635 (Gewijzigd)

Het recept kun je hier vinden. Natuurlijk gebruik je biologische citroenen i.v.m. het raspen van de schil.

Omdat het vandaag weer tropisch wordt had Fit4lady een outdoor training georganiseerd op het Havenhoofd. Jammer dat er maar 9 vrouwen meededen, het was erg leuk en ondanks de vroege start was het al behoorlijk warm. Met deze temperaturen is het niets om een lange wandeltocht te gaan maken, maar zo was ik toch lekker in beweging.P1030631

Aat was wel wezen lopen, hij was al om 7 uur vertrokken naar Stellendam om de Koploper te lopen en hij kwam half 12 helemaal bezweet thuis. CIMG0008

 

 

 

CIMG0004

CIMG0013

CIMG0034

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s