RWV tocht Rotterdam

Vandaag kozen we voor de 25 km met als startplaats Rotterdam-Ommoord. Jammer genoeg regende het de eerste 2 uur van de tocht maar daarna werd het prima wandelweer. De tocht was goed gepijld, toch blijft het opletten, we liepen blindelings achter een groep dames aan en tja, die hadden een pijl gemist en wij dus ook. Dat kostte ons ongeveer 2 km extra. Het eerste deel van de tocht vond ik niet zo bijzonder, veel door de stad, maar later werd het mooier, heel veel groen en water. Ergens onder de bomen leek het wel of het gesneeuwd had, ik weet niet precies wat het was, het zal wel van bepaalde bomen afgekomen zijn. P1030555

Ik heb niet zo veel foto’s gemaakt omdat het toch wat somber bleef. Rond 2 uur waren we bij de finish en thuisgekomen konden we zowaar nog even buiten zitten op een plaatsje uit de wind.

 

Een gedachte over “RWV tocht Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s