Ik kan het niet laten

Elke keer als het mooi weer is krijg ik zin om stoffen te gaan verven. Lekker kliederen met water en verf, alleen het schoonmaken is wat minder leuk. Gisteren heb ik een serie lichtblauwen geverfd en gelijk nog wat andere kleurtjes. Hier zie je de blauwe lapjes in de emmer om te spoelen.P1030541

Mijn favoriet is deze keer dit groene lapje met een mooie tekening.P1030542

Ik heb telkens eerst een lapje in een bakje gedaan met verfoplossing en ongeveer 10 minuten later een nieuw lapje erop, dan krijg je een lichtere tint. Wel elke keer soda-oplossing toevoegen.

 

P1030545

Een gedachte over “Ik kan het niet laten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s