Rien Slokkerstocht Steenbergen

Eigenlijk wilden we weer eens een langere tocht lopen dan 25 km maar dan moesten we helemaal naar Domburg, we besloten dus toch naar Steenbergen te gaan en daar bleek dat de tocht 30 km was i.p.v. 25, dat kwam mooi uit. We begonnen direct al met lekker weer, wel wat veel wind maar ook geregeld een zonnetje.P1020555 (Gewijzigd)

Eerst liepen we richting de Heen waar de eerste rust was in eetcafé ’t Goeleven op zo’n 6,5 km. Daarna gingen we naar Nieuw-Vossemeer. Onderweg zagen we hoe een boot uit het water werd getakeld voor de winteropslag.P1020560 (Gewijzigd)

Het eerste stuk was nog redelijk rustig, maar vooral de tweede helft was veel te druk met verkeer dat vlak langs je reed. De grote weg is al een tijd afgesloten i.v.m. de nieuwe A4 en daardoor moest iedereen binnendoor rijden. Je moest geregeld aan de kant om niet aangereden te worden, niet echt prettig.

P1020558 (Gewijzigd)

 

Volgens mij ligt Steenbergen niet aan zee, maar dit stond op een nieuw aquaduct.

De tweede rust was in Café Voorwaarts in Nieuw-Vossemeer op 17 km en daarna was er nog een wagenrust waar we niet te lang zijn blijven zitten omdat het al snel te koud werd.

Het tempo lag lekker hoog, we begonnen 20 voor 9 en voor 2 uur waren we al weer bij de finish waar we nog een medaille kregen vanwege het 50-jarig jubileum van wandelsportvereniging de Blaar. De hertjes genoten ook van het lekkere weer.P1020561 (Gewijzigd)

P1020567 (Gewijzigd)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s