Onverwacht een stukje Voornepad

Zaterdag waren we van plan om 30 km te gaan lopen bij Bergen op Zoom, maar omdat het om half 8 nog erg mistig was besloten we het risico niet te nemen. We hebben een uurtje gewacht en toen de mist wat opgetrokken was zijn we wat dichter bij huis gebleven. We hebben de auto bij het Quakjeswater gezet en hebben de route deze keer eens andersom gelopen dan we gewoonlijk doen. Hoewel het niet erg helder weer was was het niet koud en hoefden we geen jas aan. P1020310

We liepen dus eerst door het Quakjeswater, toen een stuk door de duinen en kwamen even later aan op het strand.

P1020312

Onderweg zagen we deze kip met een heleboel kuikentjes.P1020313 (Gewijzigd)

Bij de strandtenten bij het 1e slag in Rockanje gingen we weer van het strand af en liepen een heel stuk door de duinen. Hier is het ergens verkeerd gegaan, er ontbraken wat pijlen en op een gegeven moment merkten we dat we weer richting Rockanje liepen, we hebben dit stuk weer terug gelopen en konden de route weer oppakken.P1020320 (Gewijzigd)

We besloten toen om bij de Tenellaplas een stuk van de route over te slaan en niet naar van Marion te lopen, anders zou de tocht wel erg lang worden.P1020323 (Gewijzigd)

Heet volgende stuk ging naar Tinte waar we even op een bankje hebben gezeten, het was intussen wel flink gaan waaien dus bleven we niet te lang zitten. Over de Natersedijk liepen we naar het Annabos waar we langs het water hebben gelopen en toen was het nog een klein stukje naar de auto. In totaal zaten we toch op ongeveer 31 km. P1020332

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s