Salade met gegrilde nectarines

Omdat het nog steeds zulk heerlijk weer is hierbij een recept van een lekkere salade. Wij aten dit met z’n tweeën als voorgerecht. Neem 2 nectarines, verwijder de pit en snijd ze in partjes. Bestrijk ze met wat olie en gril ze in de grillpan tot ze mooie bruine streepjes hebben. Verdeel wat rucola over de borden en leg hier de nectarinepartjes op. Scheur een bolletje mozzarella in stukjes en verdeel deze over de salade. Sprenkel hier wat balsamico azijn over en strooi er wat geroosterde pijnboompitjes over en eventueel een beetje zout. De foto is helaas wat wazig, maar de salade was erg lekker.P1020302

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s