Nazomertocht Oosterscheldestappers, 30 km

Vandaag hebben we de nazomertocht op Tholen gelopen vanaf Sint Maartensdijk. In het begin was het nog een beetje fris, maar halverwege kon de jas uit en liepen we regelmatig heerlijk in het zonnetje. We kwamen weer verschillende bekenden tegen, altijd leuk. De tocht was zoals gewoonlijk weer prima gepijld en we hebben hem met plezier gewandeld, mijn blarenleed van vorig weekend is gelukkig weer helemaal over. Er waren 3 rusten, goed verspreid en de tocht ging door de polder, langs het water, over een bospad, lekker afwisselend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s