Slot vakantie Frankrijk

Op vrijdag hebben we de mooiste wandeling gemaakt, we zijn toen naar de Vallon de Combeau geweest, eerst een prachtige rit omhoog waarna we een paar uur rondgewandeld hebben. Het was vrij koud boven, tussen de 12 en 15 graden, maar we zaten dan ook op een hoogte van 1680 meter. Overal prachtige vergezichten, echt schitterend.

Daarna zijn we nog wat wezen drinken in Châtillon-en-Diois, een leuk plaatsje waar we eerder die week ook al naar een markt geweest waren.P1010998 (Gewijzigd)

Zaterdag zijn we vanuit de Drôme weer naar de Morvan gereden, deze keer logeerden we in een kasteel, Chateau de Poussignol, waar we hartelijk werden verwelkomd door Margreet. CIMG0208

P1020005

Omdat de kamers al vol waren kregen we een heel appartement tot onze beschikking met wel 3 slaapkamers. We hebben hier echter niet veel gebruik van gemaakt, we konden heerlijk buiten zitten in de grote tuin en ’s avonds aten we met z’n allen in de eetkamer. De eerste dag was er een grote groep wandelaars en ook de tweede dag zaten we met een grote groep aan tafel, erg gezellig.

Op zondag hebben we natuurlijk weer een wandeling gemaakt, deze keer bij het Lac du Settons. Eindelijk eens een wandeling zonder al te veel klimmen en dalen, tenminste tot ongeveer 3 km voor het einde. Er bleek de week ervoor een windhoos geweest te zijn en er lagen een heleboel bomen precies over ons pad. Dat betekende dus klimmen en klauteren, soms over prikkeldraad en dan weer kruipen, het leek wel een survivaltocht, over ongeveer 500 meter deden we een half uur. Gelukkig kwamen we weer op de weg uit en konden het laatste stuk weer normaal lopen.CIMG0220

Na afloop zijn we nog even wat wezen drinken bij Thea en Bernard van Agréable-Frankrijk en ’s avonds hadden we weer een heerlijk diner. Margreet kan heerlijk koken met behulp van haar dochters en ze had speciaal voor Aat suikervrije toetjes gemaakt. Maandag zijn we naar huis gereden waar we 11 uur over deden, vooral bij Antwerpen schoot het voor geen meter op. Gelukkig hebben we allebei deze week nog vakantie al is het jammer dat het geen zomerweer is.

 

Een gedachte over “Slot vakantie Frankrijk

  1. cobi van der ent

    Dat was een geweldige vakantie, met aan ’t slot een mooi avontuur met het openbaar vervoer, valt toch best mee! Als je maar niet te veel over hoeft te stappen.
    Leuk zo naar je dochter!
    Wat een kanjer, die Aat!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s