Nieuw geverfde lappen

Met het mooie weer van de afgelopen dagen moest er toch weer geverfd worden. Deze keer heb ik drie natte lappen op elkaar op een vuilniszak gelegd en hier diverse kleuren verfoplossing over gegoten. Dit lekker in het zonnetje gelegd, later heb ik er wel plastic over gedaan omdat het anders te snel zou drogen. 

De lappen rechts zijn met verdunde verfoplossing overgoten omdat ik wat meer pasteltinten wilde. Verder heb ik nog lapjes in bakjes gedaan en hier ook weer diverse kleuren aan toegevoegd. Ik heb deze keer niet gekneed maar gewoon afgewacht hoe de verf zich zou gedragen.

Het resultaat is weer een leuke stapel lapjes, alleen is mijn witte katoen nu op en aangezien ik nog meer wil verven heb ik maar snel nieuwe besteld.

Hier zie je het verschil tussen de felle en pastel lappen. Doordat de verf er goed doorheen gedrongen is heb ik van allebei drie bijna dezelfde lappen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een paar resultaten van de overige lapjes:

Ze lijken wel gesneeuwverfd. 

Een gedachte over “Nieuw geverfde lappen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s