Testquiltje

Om mijn nieuwe tussenvulling (Quilters Dream Green) te testen was het toch echt nodig weer aan een nieuw quiltje te beginnen, er ligt nog niet genoeg om af te maken… Gauw wat stofjes bij elkaar gezocht

en zomaar zonder plan wat stroken gesneden en aan elkaar gezet. Deze keer zonder lineaal, af en toe een golvende lijn, ik zie wel waar het eindigt.

 

Ik ben gelukkig niet meer ziek, maar nog wel flink verkouden. Vandaag weer voor het eerst gewerkt na de vakantie waar zoveel lag dat ik gelijk vanmiddag een paar uurtjes extra kon gaan. Gelukkig werk ik niet op woensdag, dan kan ik weer wat verder naaien.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s