Machinaal quiltwerk

Inmiddels is het testquiltje klaar op de afwerking na. 

Het quilten van Quilters Dream Green gaat heel soepel, ik merk weinig verschil met andere tussenvullingen. Ik heb zowel met rechte lijnen als met freemotion gequilt. Op de website van Elly Prins staat dat het ook heel geschikt is voor handquilten, maar dat heb ik niet geprobeerd.

 

 

 

 

Zodra ik het quiltje afgewerkt heb zal ik een foto van het geheel plaatsen.

 

 

 

2 gedachtes over “Machinaal quiltwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s