Een beetje ziek

Ik was al een paar dagen verkouden, maar vandaag voel ik me echt een beetje ziek, keelpijn, rillerig, spierpijn, constant snuiten en niesen, niet ziek genoeg om op bed te gaan liggen maar te beroerd om wat te doen, kortom een lange saaie dag. Aat is naar den Bosch voor een tocht van 40 km.

Bij Elly Prins had ik Quilters Dream Green besteld, een tussenvulling gemaakt van gerecyclede plastic flessen, het is lichtgroen van kleur en ik ben benieuwd hoe het bevalt, het voelt in ieder geval lekker zacht aan.

Gelijk nog een paar mooie kleuren quiltgaren gekocht, dus ik kan weer even vooruit, nu nog zin krijgen.

Een gedachte over “Een beetje ziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s