Lijstjes

Op veel blogs zie je lijstjes voorbijkomen met doelen voor het nieuwe jaar of met wat er terecht gekomen is van de doelen van het afgelopen jaar. Ik doe daar niet aan mee, ik zie wel wat ik ga doen. Aan de ene kant is zo’n lijstje wel handig maar als je aan het eind van het jaar de helft niet gehaald hebt is dat weer frustrerend, dan maar liever zonder lijstjes. Natuurlijk zijn er wel wat dingen die moeten, zoals werken voor de tentoonstelling in Goedereede, daar komt altijd van iedereen van onze groep een grote quilt te hangen plus een klein werkstuk, de grote heb ik al af en voor de kleine heb ik een voorzichtig begin gemaakt.

Het wordt in ieder geval geelgroen.

Ook maken we met zijn allen weer een groepsquilt, die komt bij de ingang van de toren te hangen. Nog even geduld, de tentoonstelling begint 30 april.

 

 

 

2 gedachtes over “Lijstjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s