A sister’s hope

Omdat Aat nog last heeft van zijn achillespees hebben we zaterdag geen tocht gemaakt, maar gelukkig was er  gisteren een wandeltocht in Hellevoetsluis voor het goede doel: A Sister’s Hope. Dit is een internationale stichting die geld inzamelt voor borstkankeronderzoek.  Je kon 5, 10 of 20 km lopen en samen met Bea heb ik de 20 km gedaan. Het begon om 10.00 uur bij de school Helinium, waar het al gezellig druk was.

Iedereen kreeg een t-shirt waar veel mensen gelijk de schaar inzetten vanwege het warme weer, de hals werd wat wijder gemaakt en/of de mouwen werden er afgeknipt. 

Eerst een paar toespraakjes over het doel van de tocht en na een warming-up konden we even over 10 vertrekken.

 

 

De eerste rust was al na zo’n 4 km bij camping de Quak waar we een banaan of krentenbol kregen en water, de volgende rust was pas bij 15 km. Ook hier kregen we wat te eten en drinken en werd er muziek gemaakt.

Het was behoorlijk warm, maar gelukkig liepen we een heel stuk door het natuurgebied het Quakjeswater, waar we heerlijk beschut liepen.

Het was de bedoeling van de organisatie dat alle 3 tochten ongeveer gelijk zouden eindigen, maar wij waren al om half 2 terug en toen moest de 5 km nog starten. We hadden geen zin om zo lang te wachten en zijn gelijk naar huis gegaan, ik weet dus niet wat de totale opbrengst is. Vlakbij de finish zagen we deze zwanen en eenden zwemmen.

Al met al was het een geslaagde tocht met prachtig weer, jammer dat er op Goeree-Overflakkee weinig ruchtbaarheid aan was gegeven, ik had er maar in 1 krantje een stukje over gelezen, het is tenslotte maar een klein eindje rijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s