Terugblik

Ik weet niet meer of ik vorig jaar goede voornemens had en of ik me daar aan heb gehouden, meestal vergeet je wat je je hebt voorgenomen, maar ik weet wel dat ik heel veel op het gebied van mijn hobby heb gedaan:

veel kaarten, drie placemats, zeker 5 tassen, gordijntjes voor de hobbykamer en de bijkeuken, een tafellopertje, 3 stel pannenlappen, heel veel onderzetters, 4 mandjes, een mapomslag, een beursje, 4 zakdoeketuitjes, 1 laptophoes, 1 hoesje voor een mp3-speler, 1 speldenkussen, 3 wandquiltjes. Verder heb ik de quilts voor de torententoonstelling afgemaakt en een grote bedquilt en heel veel stoffen geverfd.

Ik ben benieuwd of ik dat volgend jaar kan evenaren, maar dat is ook niet erg, het moet wel een hobby blijven.

Een gedachte over “Terugblik

  1. Lennert

    Toe maar, op quiltgebied was het dus weer een bewogen jaar! Aangezien je nog moest wennen aan je nieuwe hobbykamer, ben ik er van overtuigd dat je het dit jaar weet te verdubbelen.

    Ik hoop jullie natuurlijk snel weer te zien, maar aangezien ik vandaag nog post moet bezorgen tussen de rondvliegende lawine pijlen en nitraatbommen valt dat nog te bezien hehe.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s