Orchidee

Deze vlinderorchidee (phalaenopsis) kregen we vorig jaar met de verhuizing. Na maandenlang mooi gebloeid te hebben was hij uitgebloeid en heb ik hem gesnoeid en boven op een koele slaapkamer gezet, af en toe wat water en mest gegeven en kijk eens hoe mooi hij weer is uitgelopen: imgp4875-gewijzigdIk heb een voorzichtig beginnetje gemaakt met de quilt voor de volgende tentoonstelling, dit zijn enkele van de stofjes die ik er voor ga gebruiken: imgp4876De tentoonstelling is pas in 2011, dus het heeft nog niet veel haast, maar we maken meestal twee quilts per persoon en ook nog een groepsquilt dus is het wel fijn om alvast te beginnen. Verder kan ik er natuurlijk niet veel van laten zien, misschien af en toe een heel klein stukje, maar verder zullen jullie naar de tentoonstelling moeten komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s