Kalender

Via internet heb ik een bureaukalendertje gemaakt met mijn eigen foto’s, hierbij een paar bladzijden:

En bij een terugblik hoort natuurlijk ook een vooruitblik. Ik ben in ieder geval van plan de quilt voor Martijn te maken, mijn streven is elke week minimaal 3 blokken te maken en natuurlijk de quilts voor de tentoonstelling en zodra het mooi weer is ga ik weer stoffen verven. Verder zal ik wel kaarten maken en wat kleine dingetjes en wie weet begin ik weer aan iets heel nieuws.

Ik wens iedereen een prettige jaarwisseling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s