Kaarten

Ik had een mooie geverfde lap liggen waarvan de kleuren me aan een onderwater wereld deden denken. Ik voegde met stempels en steekjes wat planten en visjes toe en maakte er twee kaarten van. Er zitten veel tinten in de lap en ik heb nog een stuk over, dus er komt vast een vervolg.

Mijn naaimachine moet nu echt eens een keer een onderhoudsbeurt hebben, het is al veel te lang geleden en ik gebruik hem best vaak. Morgen breng ik hem weg, dus voorlopig alleen papieren kaarten. Ik heb een Janome Memory Craft 6600 en ben er nog steeds erg tevreden over.

Om nog even bij het thema visjes te blijven maakte ik onderstaande kaart met de gelli plate, het stempeltje maakte ik van een gummetje.

Tot slot nog een paar kaarten met verschillende laagjes en stencils gemaakt.

2 gedachtes over “Kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s