Jarig

Gisteren was het weer dubbel feest, we vierden de verjaardag van de koning en zelf werd ik 69. Aat had een lekkere appeltaart gebakken en ’s morgens heb ik nog wat oranje gebakjes gehaald bij de bakker. ’s Middags kwam de visite en ze bleven allemaal gezellig eten. De hele dag door kreeg ik felicitaties via de app en e-mail en de dag ervoor en vandaag kwamen er diverse kaarten en ik kreeg mooie cadeaus, zowel voor inwendig als uitwendig gebruik, zoals chocolade, limoncello, eau de toilette en bodylotion. Ook een mooie drinkschaal voor de vogels, van Aat een ketting en Rosanne maakte een borduurwerkje.

’s Morgens had ik het eten al voorbereid zodat ik ’s middags niet al te lang in de keuken hoefde te staan. We hadden een orzoschotel met gehakt, een Mexicaanse ovenschotel met kip naar een recept van Francesca, alleen heb ik hierbij het gehakt vervangen door kip, een salade met kruidige kikkererwten en een simpele tomatensalade, bijna alles ging op.

Ik kan terugkijken op een gezellige dag en de zon scheen bij uitzondering ook, al was het net te fris om buiten te kunnen zitten.

4 gedachtes over “Jarig

  1. Ik ben een beetje laat met mijn felicitaties Janny maar alsnog van harte. Jen bent verwend hoor en wat een mooie maaltijd heb je neergezet. ‘Onze Franse Keuken’volg ik al jaren, jij dus ook.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s