Bingo

Zondagmiddag hadden we een online bingo met de hele familie. Zus Marianne had dit georganiseerd en via Microsoft Teams hadden we contact met elkaar. Natuurlijk kon niet iedereen meedoen i.v.m. andere afspraken maar we hadden toch een aardig clubje bij elkaar. Voor de jongsten, de achterkleinkinderen van mijn ouders, waren leuke prijsjes gekocht en voor de rest waren er zelfgemaakte of ingeleverde prijzen beschikbaar.

Marianne had alles georganiseerd en voor de eerste ronde had ze een prachtig verhaal geschreven waarin alle nummers voorkwamen. Dit verhaal ging over de familie en begon met het huwelijk van onze ouders, en verder kwamen alle broers en zussen, kinderen en kleinkinderen er in voor, echt heel leuk gedaan. De tweede ronde werd gedaan met een bingomolentje.

We zaten af en toe zo geconcentreerd naar het verhaal te luisteren dat we soms niet doorhadden dat er een nummer genoemd werd. Na de bingo zijn we weer met Lia en Arie naar Utrecht gereden waar we de auto opgehaald hebben om na dit gezellige weekend weer naar huis te rijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s