Broers en zussen etentje

Zaterdag was het weer zover, ons jaarlijkse broers en zussen etentje bij zus Marianne in Middelharnis. Het leek er even op dat Aat niet mee kon omdat hij een paar dagen ziek was, maar gelukkig was hij weer voldoende opgeknapt. Vanaf Utrecht reden we mee met zus Lia. Het thema dit jaar was tapas en Lia, Marianne en ik hadden al veel voorbereid. Vanaf half 5 druppelde iedereen binnen en begonnen we met een drankje en een borrelplank. Het was weer een gezellige drukte met totaal 13 personen.

Daarna ging iedereen aan tafel en kwam er een flinke hoeveelheid hapjes op tafel, ik ga ze niet allemaal opnoemen, maar er was voor ieder wat wils, koude soep, warme soep, vis, kip, gehakt, groente, ei, enz.

Intussen werd er lekker bijgekletst, er werd afgesloten met ijs en daarna koffie en thee met heerlijke koeken, door Marianne gebakken en voor wie wilde nog een lekker glaasje. Gelukkig konden wij blijven slapen.

Gistermorgen had Nico lekkere kaascroissantjes en broodjes gebakken en daarna zijn we nog een rondje door onze oude woonplaats wezen lopen. Er is inmiddels weer veel bijgebouwd, in die 3,5 jaar is er heel wat veranderd. De uitgestrekte polders zijn echter nog hetzelfde, gelukkig kwamen we ook nog langs een paar tulpenvelden.

Tot slot nog een rondje door Sommelsdijk, links de Voorstraat waar we 22 jaar hebben gewoond en rechts de Dubbele Ring.

’s Middags deden we nog iets heel leuks, maar daarover schrijf ik de volgende keer.

4 gedachtes over “Broers en zussen etentje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s