Zo komen ze toch nog van pas

In Angerlo bevindt zich Komdersuut, het huis van de mogelijkheden, gevestigd in de oude pastorie van de Galluskerk. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals yoga, maaltijden, handwerken, er is een winkeltje en een bibliotheek, enz. Aat doet hier vrijwilligerswerk, in de zomer in de tuin en in de winter is er binnen altijd wel wat op te knappen. In de “huiskamer” was het nog een beetje kaal en zo kwamen we op het idee om er quilts op te hangen. Ik had nog wel een voorraadje op zolder liggen en vanmorgen zijn er verschillende opgehangen.

Het fleurt de ruimte lekker op en ik vind het leuk dat ze niet langer op zolder liggen. De onderste is van 2019, mijn laatste bijdrage bij de Torenquilters en de bovenste zijn al van 2005 en 2007.

4 gedachtes over “Zo komen ze toch nog van pas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s