Vingerhoedjes

Vroeger spaarde ik sigarenbandjes, mijn vader zat in allerlei besturen en bracht de mooiste bandjes voor me mee. Mijn opa rookte sigaren, meestal dezelfde, maar soms kreeg hij ook bijzondere. Ik denk dat elk kind in mijn tijd wel iets spaarde, postzegels, speldjes, suikerzakjes enz. Tegenwoordig spaar ik vingerhoedjes, zij het op zeer kleine schaal.

Ik heb er nu 26, de meeste kreeg ik van schoondochter Natasha, zelf kocht ik er een paar en er zitten er een paar tussen uit de naaidoos van mijn moeder. Ik zou eigenlijk een soort letterbakje moeten hebben om ze in te zetten, nu staan ze gewoon op een kastje. Een paar bijzondere:

Als Derk en Natasha met vakantie gaan brengen ze altijd wel 1 of 2 vingerhoedjes voor me mee.

3 gedachtes over “Vingerhoedjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s