Puzzelen

Een heerlijk tijdverdrijf vind ik het, puzzelen. Niet te lang achter elkaar, dan krijg ik last van mijn nek, maar af en toe een half uurtje en dan schiet het toch lekker op. Fijn dat het wat langer licht is, want puzzelen bij lamplicht vind ik toch wat lastiger, vooral met de donkere stukjes. Hierbij een overzicht van de puzzels die ik de afgelopen tijd heb gemaakt.

De meeste koop ik bij de kringloopwinkel en breng ze daarna weer terug of ze gaan door naar familieleden die ook graag puzzelen.

2 gedachtes over “Puzzelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s