Rondje Deelerwoud

Er werd regen voorspeld maar hier viel het gelukkig mee, dus was het tijd om een rondje te lopen. We liepen deze keer de rode route in het Deelerwoud, deels door het bos en deels langs de heide.

Vanmorgen had ik eerst de financiën bijgewerkt, ik maak altijd een begroting en vind het leuk om na afloop van het jaar te zien of het een beetje klopt. Niet dat ik me er precies aan hoef te houden, maar ik vind het fijn om te zien waar het geld blijft. Ik doe dit al zo lang we getrouwd zijn, elke maand werk ik de inkomsten en uitgaven bij via mijn geldzaken. Wat deze keer opviel was dat de benzinekosten afgelopen jaar een stuk hoger waren en ook de boodschappen, maar dat was te verwachten.

2 gedachtes over “Rondje Deelerwoud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s