Oud en Nieuw

Na de logeerpartij van de kinderen konden we de bedden opnieuw opmaken voor de volgende logés: zus en zwager uit Utrecht kwamen hier oud en nieuw vieren. Voor het avondeten had ik tomatensoep gemaakt met een gevuld broodje met gehakt erbij en als toetje limoncello cheesecake in een glaasje. De hapjes voor ’s avonds had ik voor het grootste deel ’s morgens al gemaakt, een taartje met rode ui, blauwe kaascrème voor op stokbrood en gerookte zalm met avocadocrème. Helaas ben ik vergeten foto’s te maken van al het lekkers. We hadden een gezellige avond, veel gekletst en een beetje tv gekeken. De hele avond werd er al vuurwerk afgestoken in de buurt maar na 12 uur barstte het pas echt los, heel veel kleur in de lucht. Op de foto niet goed te zien, maar we zijn dan ook niet naar buiten geweest, deze foto is door het raam genomen.

Vanmiddag hebben we nog een rondje in de buurt gelopen, wat was het warm voor de tijd van het jaar, 13 graden en veel minder wind dan gisteren, het voelde aan als voorjaar.

Ik hoop dit jaar weer veel berichtjes te plaatsen en wens iedereen een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar toe!

3 gedachtes over “Oud en Nieuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s